Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
(2116 niezalogowanych)
91 Postów

(Aisab)
Początkujący
To ja chyba o innym Tui mówie, bo z tym 'moim' to np na Fuertę, przez 5h siedziałam z nogami przy brodzie (tyle miejsca) i na pokładzie odbywała się SPRZEDAŻ napojów i przekąsek, ale tylko w drodze TAM, bo gdy lecieliśmy z powrotem (lot opóźniony choć nie winię TUI) to nie było NIC do zakupienia, bo wszystko wykupili lecący na wakacje
Przyznaję, że zarówno Tui jak i Nec, mają zarezerwowane najbardziej 'ludzkie' godziny odlotów, nie zmieniają ich i nie 'kradną' doby poprzez wieczorny wylot z PL, a wczesny ranek powrót do PL i za to ich cenię. Amen
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
maniek-ile ci placa za ta reklame TUJ
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...najgorzej

byc turysta...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
krzysiu > polecisz raz, a zrozumiesz róznice.....
Kolezanka tam pracując powinna wiedziec jak sie gramotnie zainstalowac, zamiast siedziec w najcichszym samolocie swiata(uszy miedzy kolanami) : )))
Dlatego ja ich cenie, poniewaz zwsze są normalne godz odl/przyl i kupując 14 dni rzeczywiscie je masz!Maja dobre hotele( te same pietra z widokami co de,no,se,nl,etc....)
Ja juz sie przekonałem co to rzetelnosc TUI i namawiam goraco do korzystania z nich, poniewaz urlop to cos co ma nam sprawiac radosc,a nie wkurwiac sie przez 2tyg (12dni)
Raz mnie Exim wysterował > trzeba było widziec te dwa fochy (zona i córcia)...
Co nam potrzeba na wakacjach > fajne duze,czyste,ciepłe baseny(zeby nie wstawac o 6.30 i pakowac z recznikiem na basen/plaze), bliskosc plazy, fajny czysty pokój z fajnym widokiem(nie na smietnik, badz budowe),dobre zarcie,fajna obsługa,prawdziwy all(nie do 21), bo od 20.30 stoi kolejka ruskich/polskich łyków : )) i do chuja słonca (to akurat te wasze Itaki gwaranrują) : ))

ps: nie zebym twierdził,ze tylko Tui, ale tylko oni gwarantują na miejscu to co masz w ofercie i za co płacisz...
Raz z Alfa star byłem w egipcie (marsa el alam), fakt typowy wiezien na wsi, ale było bosko(piekna nie zniszczona rafa,delfiny,żółwie,itp), i odziwo loty były w bdb godz.
Potem zaliczyłem zonka z exim, wiec skusiłem sie na itake do turcji....
Mają kurwa szczescie ze obsługa,zarcie i bliskosc sklepu(%) była ok, bo chyba bym rozjebał ten hotel ze złosci.....
Od tamtej pory tylko TUI

Brzydki masz racje! to tak samo jak : zeby chorowac, to trzeba miec do chuja zdrowia.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
kiedys wybralismy sie do pragi,po poltora dnia spakowalismy sie do domu,
bez biur,tylko pokoj rezerwowalismy przez booking.com.
w zyciu zadnej pragi wiecej.
a pani z recepcji bardzo zdziwiona byla ze rezygnujemy,bo pobyt oczywiscie z gory byl oplacony na kilka dni,ale jakos pokoj za lodowka z widokiem na sciane,bebniacy deszcz o daszek i szybe,zacieki na suficie itp,i to gowno mialo 4 gwiazdki,niewiem za co.
zreszta od jakiegos czasu unikam zatloczonych miejsc,miast,kurortow,szczegolnie w sezonieurlopowym
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...cala

ta tandete dla

polonorkow (grecja,

turcja,kanary...) mozna zaliczyc

bez wychodzenia z domu,na youtube

natomias takiego nocnego,jak u mnie na osiedlu

nie zobaczysz nigdzie indziej.do tego ta adrenalina,kiedy

zciagajac kolejna cwiare na murku,nigdy nie mozna byc pewnym

czy to aby nie podjezdza straz miejska...zreszta o czym i z kim ta mowa...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
kryss napisał:
kiedys wybralismy sie do pragi,po poltora dnia spakowalismy sie do domu,
bez biur,tylko pokoj rezerwowalismy przez booking.com.
w zyciu zadnej pragi wiecej.
a pani z recepcji bardzo zdziwiona byla ze rezygnujemy,bo pobyt oczywiscie z gory byl oplacony na kilka dni,ale jakos pokoj za lodowka z widokiem na sciane,bebniacy deszcz o daszek i szybe,zacieki na suficie itp,i to gowno mialo 4 gwiazdki,niewiem za co.
zreszta od jakiegos czasu unikam zatloczonych miejsc,miast,kurortow,szczegolnie w sezonieurlopowym

kryss właśnie i ja to cenię bo nie cierpię spędu na wakacjach a nawet i w życiu codziennym ostatnio znalazłam cudny dworek w zacisznym i pięknym miejscu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
lizzi pochwal sie gdzie,bo jakos planow w tym roku nie mam konkretnych
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
kryss napisał:
lizzi pochwal sie gdzie,bo jakos planow w tym roku nie mam konkretnych

można polatać motolotnią i jest tam raj dla grzybiarzy więc ja ominę sezon letni

www.wiejce.pl/index.php/pol/Galeria/Video
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
ja tez mam takie fajne miejsce
www.morsko.pl/informacje.php

totalne zadupie w srodku lasu,ale bardzo przyjemne
Zgłoś wpis